De luxe van factoring

29 november 2012

Zzp’ers die op zoek zijn naar gemak vinden dit met de luxe van factoring. Facturen worden direct betaald en debiteurenbeheer behoort tot het verleden. Hierdoor worden een aantal vervelende randzaken die horen bij ondernemen weggenomen.

Als ondernemer bent u waarschijnlijk welbekend met het probleem; betalingstermijnen. Tegenwoordig hanteren bedrijven gerust een betalingstermijn van 30, 40, 60 tot soms wel 90 dagen. Wettelijk gezien mag dit meer, maar helaas is er gebleken dat ondanks de wijziging van de wet het nog steeds gebeurt. Als ondernemer ziet u uw geld gevangen in facturen zitten. Dit kan ontzettend frustrerend zijn als u dat geld nodig heeft om bijvoorbeeld personeel te betalen, te investeren in een nieuwe opdracht of om gewoonweg te leven.

Factoring kan een oplossing bieden. Een factoringbedrijf neemt uw betalingstermijn over en draagt er zorg over dat uw factuur direct betaald wordt. U ontvangt direct contant geld, waar u geen schuld voor hoeft aan te gaan. Uw kredietwaardigheid blijft gelijk, maar u kunt tegelijkertijd wel door blijven groeien met uw bedrijf.

Daarnaast nemen wij uw debiteurenbeheer over. U hoeft zich geen zorgen meer te maken om het uitsturen van herinneringen, aanmaningen of telefoontjes om achter uw geld aan te zitten. Dit doen wij voor u! Dit is voor u een luxe, want het scheelt u tijd en het zorgt ervoor dat uw klantrelatie puur commercieel blijft.

Heeft u interesse in factoring? Vraag dan vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan. Mocht u nog vragen hebben staan wij ook graag voor u klaar!

Contact Offerte aanvragen