De unieke dienstverlening van FreelanceFactoring

12 februari 2013

FreelanceFactoring biedt zzp’ers en kleine ondernemers de mogelijkheid om facturen te laten voorfinancieren. Facturen worden binnen 3 werkdagen uitbetaald waarna FreelanceFactoring wacht op de afgesproken betaaltermijn en het verdere debiteurenbeheer voor haar rekening neemt. Door te werken met flexibele contracten (spot factoring) heeft de ondernemer de mogelijkheid om zelf te bepalen welke facturen worden voorgefinancierd en welke niet. Zodra de ondernemer meer werkkapitaal nodig heeft, kan de factuur naar FreelanceFactoring worden verstuurd waarna vrijwel direct het factuurbedrag op zijn of haar rekening staat.

De spot factoring contracten van FreelanceFactoring zijn altijd per direct opzegbaar en door te werken met lage minimum factuurbedragen (>1000 euro) is de factoring dienstverlening zeer geschikt voor zzp’ers en kleine ondernemers. FreelanceFactoring brengt voor haar dienstverlening enkel variabele kosten per factuur in rekening. Door geen vaste kosten of inschrijfkosten te rekenen blijft de dienstverlening laagdrempelig.

Benieuwd naar de dienstverlening?

U kunt op elk moment besluiten om uw factuur door FreelanceFactoring te laten voorfinancieren. Op basis van o.a. de betaaltermijn die u afspreekt met uw opdrachtgever bepalen wij de kosten van onze dienstverlening. Om te weten wat het in uw geval zou kosten, kunt u via onze website geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of bellen naar 010-2262185.

In het geval u een factuur wilt laten voorfinancieren kunt u gebruik blijven maken van uw eigen factuurlay-out. Het enige dat u moet doen is een kopie van de factuur naar FreelanceFactoring sturen.

Meer weten?

Ga naar www.freelancefactoring.com of bel direct naar 010-2262185 en een van onze collega’s helpt u graag verder.