Factoring FAQ

Staat je vraag hier niet tussen? Neem gerust contact op, wij helpen je graag verder.

Moet ik iets aan mijn factuur lay-out veranderen?
Je kan je eigen factuur lay-out gebruiken. Dit is wel zo herkenbaar voor je opdrachtgevers. Wel dient het rekeningnummer van FreelanceFactoring.com op de factuur te staan in plaats van je eigen rekeningnummer.
Hebben jullie contact met mijn opdrachtgever?
Het kan zijn dat wij in voorkomende gevallen iets willen overleggen met je opdrachtgever. Wij zullen dit nooit doen zonder dit met je overlegd te hebben. De klantrelatie staat hierbij voor ons centraal.
Wat is het minimum factuurbedrag dat jullie hanteren
Als het gaat om een eenmalige factuur dan hanteren wij een minimum factuurbedrag van ongeveer 1000 euro. Als je vaker facturen stuurt naar dezelfde opdrachtgever, kunnen wij ook facturen aannemen met een lager factuurbedrag.
Ik wil graag klant worden, welke documenten hebben jullie van mij nodig?
Om alles netjes in orde te maken hebben we van jou een kopie id, kopie bankpas en een kopie van het contract met je opdrachtgever nodig.
Hoe lang zit ik aan jullie vast?
Wij gaan een contract aan voor de verkoop van tenminste één factuur. Hierna kan je direct het contract opzeggen. Natuurlijk bouwen wij graag een lange termijn relatie op maar we kunnen ons ook goed voorstellen dat je jezelf niet direct voor een langere periode wilt vastleggen.
In welke landen zijn jullie actief?
FreelanceFactoring financiert facturen voor die gericht zijn aan opdrachtgevers in Nederland .
Hoe snel betalen jullie uit?
Wij betalen facturen binnen 24 uur uit. Afhankelijk van onze vaste betaalmomenten kan het zijn dat het geld een stuk sneller op je rekening staat.