Focus op zzp factoring & freelance factoring

12 maart 2013

Freelance Factoring heeft een sterke focus op factoringdiensten voor zzp’ers, freelancers en kleine mkb’ers. Onze dienstverlening is optimaal ingericht om voor deze doelgroep de betaaltermijn weg te nemen tegen zo laag mogelijke kosten. Ingestuurde facturen worden binnen 3 werkdagen uitbetaald waarna wij vervolgens wachten op de betaaltermijn van de opdrachtgever.

Door geen minimale omzeteisen te stellen komen de meeste zzp’ers en freelancers in aanmerking om facturen te laten voorfinancieren. Onze enige eis is dat de opdrachtgever naar ons idee kredietwaardig is en het ingestuurde factuurbedrag minimaal 1000 euro bedraagt. Als dit het geval is, regelen wij binnen enkele dagen alle documenten en kan er gestart worden met voorfinancieren.

Ook zzp’ers die eenmalig een factuur willen laten voorfinancieren zijn bij FreelanceFactoring aan het goede adres. Of het nou gaat om het laten voorfinancieren van 1 factuur of 100, wij zullen altijd ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen.

Wilt u meer weten over de dienstverlening of een vrijblijvende offerte opvragen? Kijk eens op www.freelancefactoring.com of bel naar 010-2262185