Geen debiteurenbeheer

29 november 2012

Als ondernemer heeft u al te maken met genoeg zaken die u moet regelen. Het debiteurenbeheer is één van die zaken die u liever kwijt bent, dan rijk. FreelanceFactoring neemt het debiteurenbeheer uit handen en betaalt facturen altijd binnen 3 werkdagen uit. Wij wachten op de afgesproken betaaltermijn en sturen waar nodig een betaalherinnering. Natuurlijk houden wij hierbij altijd de klantrelatie in het oog. Wij zullen altijd eerst overleggen voordat we contact opnemen met opdrachtgevers.

Het debiteurenbeheer gaat van start zodra de opdrachtgever de betalingstermijn overschrijdt. Het versturen van herinneringen, aanmaningen, in gebreke stellingen en het opnemen van telefonisch contact zijn allemaal elementen van het debiteurenbeheer. Als ondernemer bent u er zelf verantwoordelijk voor dat u uw administratie goed op orde heeft. Ook voor het debiteurenbeheer is een ordelijke administratie van belang. U kunt zich voorstellen dat het daadkrachtiger toont om één dag nadat de factuur over tijd is geraakt een herinnering te versturen dan dit na twee weken te doen.

Daarnaast wordt het debiteurenbeheer door vele ondernemers als een vervelend klusje ervaren. Het blijkt geen favoriet onderdeel te zijn, maar helaas behoort het wel tot het zelfstandig ondernemerschap. FreelanceFactoring betaald uw facturen direct uit en neemt daarnaast uw debiteurenbeheer over. U heeft geen omkijken meer naar factuur en u kunt zich focussen op de leukere kanten van het ondernemen, zoals het binnenhalen van opdrachten. Daarnaast behoudt u een commerciële relatie met uw klant en dit word door velen van onze klanten als zeer prettig ervaren.

Ondernemers die zich willen focussen op ondernemen en niet op randzaken helft FreelanceFactoring. Wij het debiteurenbeheer en u het gemak van direct beschikken over liquide middelen.