Onze werkwijze

FreelanceFactoring is gespecialiseerd in factoring voor het ZZP en MKB. Ongeacht de betalingstermijn van je opdrachtgever betalen wij je facturen altijd direct uit.

Factoring

Met behulp van factoring beschik je direct over geld en hoef je niet langer te wachten op de betaaltermijn van opdrachtgevers. Als resultaat krijg je onafhankelijkheid en vrijheid om te ondernemen.  Daarnaast beslis je zelf welke facturen wij voorfinancieren en je kan zelfs eenmalig gebruik maken van onze dienstverlening.

Proces

Dien je factuur, in eigen lay-out, binnen de persoonlijke inlogomgeving van FreelanceFactoring in. Jij krijgt direct uitbetaald en vervolgens wacht FreelanceFactoring op de afgesproken betaaltermijn. Mocht de betalingstermijn overschreden worden, dan voeren wij het debiteurenbeheer uit. Hierbij staan professionaliteit en klantvriendelijkheid op de voorgrond. Als er zaken zijn die afwijken van het standaard debiteurenbeheer wordt er ten allen tijden met jou als klant overlegd.

img-procesKlant worden

Klant worden bij FreelanceFactoring gaat eenvoudig en snel. Om te bepalen of wij je facturen kunnen voorfinancieren controleren wij je opdrachtgever op kredietwaardigheid. Je opdrachtgever merkt hier niks van.