Nieuw personeel

29 november 2012

Nieuw personeel inhuren brengt extra kosten met zich mee. Zeker als dit personeel wordt ingezet op opdrachten voor opdrachtgevers met lange betalingstermijnen. De salariskosten of inhuurkosten moeten in dit geval worden voorgefinancierd uit eigen zak. Als het om grote bedragen gaat kan dit lastig worden voor veel ondernemers.

Toch biedt nieuw personeel veel mogelijkheden en daarmee kansen. Het biedt mogelijkheden om grotere opdrachten aan te nemen en hiermee kunt u groei creëren voor uw onderneming. Een spannende uitdaging die voor lastige, maar uitdagende situaties kan zorgen. Als ondernemer de ultieme kans om uzelf te ontplooien!

Hier volgt een korte case over één van onze klanten die door factoring te gebruiken haar personeel op tijd kon betalen en hiermee een grote opdracht binnen haalden.

Jolanda werkt al enige tijd zelfstandig en biedt ondersteuning aan projecten met betrekking tot kwaliteitsverbetering binnen verschillende zorginstellingen. Recentelijk is Jolanda benaderd door een grote zorginstelling die een groot project wilt gaan starten en deze zorginstelling heeft de vraag of Jolanda interesse heeft om dit project onder haar hoede te nemen. Voor Jolanda is dit een fantastische uitdaging, alleen het werk is voor haar alleen te veel. Nu wilt Jolanda twee mensen inhuren die haar ondersteuning kunnen geven binnen dit project. Het is een langlopend project, dus deze twee personen willen maandelijks worden uitbetaald. Echter is de betaaltermijn van de opdrachtgever 60 dagen. Hierdoor komt Jolanda in een lastig pakket, want de inhuurkosten moeten eerder betaald worden dan dat de zorginstelling aan Jolanda betaald. 

FreelanceFactoring heeft Jolanda ondersteuning kunnen bieden door factoring aan te bieden. Jolanda heeft haar verkoopfacturen verkocht aan FreelanceFactoring. Hierdoor kreeg zij binnen 3 werkdagen haar facturen uitbetaald. Doordat Jolanda door factoring niet op de betalingstermijn van 60 dagen hoeft te wachten kan zij haar personeel netjes per maand betalen, zonder hierdoor in de problemen te komen met haar cashflow.

Heeft u interesse in factoring? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Als u nog vragen heeft over onze dienstverlening kunt u een kijkje nemen in onze uitgebreide blog waarin wij veelgestelde vragen in artikelen behandelen of u kunt ons telefonisch bereiken via 010-2262185 of de contactbutton. Wij staan u graag te woord!

Contact Offerte aanvragen