Werknemers in loondienst kijken in mei of juni met veel plezier naar hun loonstrook. Rond deze tijd wordt naast het gewone salaris ook vakantiegeld uitgekeerd. Zo’n extra zakcentje tijdens de vakantie is best welkom!

Als ondernemer zal je zelf moeten zorgen voor wat extra’s rond de vakantieperiode. Een extra klus die direct uitbetaald, zou natuurlijk mooi zijn. Dit is echter vaak niet het geval. Door de standaard betalingstermijnen loop je het risico om je welverdiende geld pas na je vakantie te ontvangen.

Als je liever tijdens je vakantie meer te besteden hebt, dan kan factoring een uitkomst bieden. Met factoring laat je je uitstaande facturen voorfinancieren. Op deze manier krijg je altijd binnen 24 uur uitbetaald. De factoringmaatschappij wacht vervolgens op de betaaltermijn van de opdrachtgever.

FreelanceFactoring is een factoringmaatschappij die zich focust op het voorfinancieren van facturen van zzp’ers en freelancers. Omdat we geen lange termijn contracten aangaan is de dienstverlening ideaal om rond de vakantieperiode facturen direct betaald te krijgen.

Wij betalen jouw factuur binnen 24 uur uit en wachten daarna op de betaling van de opdrachtgever. Je kunt dus met een gerust hart op vakantie deze zomer!

Meer weten over onze dienstverlening? Kijk eens op www.freelancefactoring.com of bel naar 010-2262185