Zzp’ers die op zoek zijn naar gemak vinden dit met de luxe van factoring. Facturen worden direct betaald en debiteurenbeheer behoort tot het verleden. Hierdoor worden een aantal vervelende randzaken die horen bij ondernemen weggenomen.

Als ondernemer ben je waarschijnlijk welbekend met het probleem; betalingstermijnen. Tegenwoordig hanteren bedrijven gerust een betalingstermijn van 30, 40, 60 tot soms wel 90 dagen. Wettelijk gezien mag dit meer, maar helaas is er gebleken dat ondanks de wijziging van de wet het nog steeds gebeurt. Als ondernemer zie je jouw geld gevangen in facturen zitten. Dit kan ontzettend frustrerend zijn als je dat geld nodig heeft om bijvoorbeeld personeel te betalen, te investeren in een nieuwe opdracht of om gewoonweg te leven.

Factoring kan een oplossing bieden. Een factoringbedrijf neemt je betalingstermijn over en draagt er zorg over dat je factuur direct betaald wordt. Je ontvangt direct contant geld, waar je geen schuld voor hoeft aan te gaan. Je kredietwaardigheid blijft gelijk, maar je kan tegelijkertijd wel door blijven groeien met je bedrijf.

Daarnaast nemen wij jouw debiteurenbeheer over. Je hoeft je geen zorgen meer te maken om het uitsturen van herinneringen, aanmaningen of telefoontjes om achter je geld aan te zitten. Dit doen wij voor je! Dit is een luxe, want het scheelt je tijd en het zorgt ervoor dat je klantrelatie puur commercieel blijft.

Heb je interesse in factoring? Vraag dan vandaag nog je vrijblijvende offerte aan. Mocht je nog vragen hebben staan wij ook graag voor je klaar!

Contact Offerte aanvragen