FreelanceFactoring biedt zzp’ers en kleine ondernemers de mogelijkheid om facturen te laten voorfinancieren. Wij betalen facturen binnen 24 uur en wachten op de afgesproken betalingstermijn. Het debiteurenbeheer neemt FreelanceFactoring over. Doordat wij werken met flexibele contracten heeft de ondernemer de mogelijkheid om zelf te bepalen welke facturen worden voorgefinancierd en welke niet. Zodra de ondernemer meer werkkapitaal nodig heeft, kan de factuur naar FreelanceFactoring worden verstuurd. Hierna staat het factuurbedrag binnen 24 uur op zijn of haar rekening.

Flexibele contracten

De flexibele contracten van FreelanceFactoring zijn altijd per direct opzegbaar. Doordat wij werken met lage minimum factuurbedragen (>1000 euro) is de factoring dienstverlening zeer geschikt voor zzp’ers en kleine ondernemers. FreelanceFactoring brengt voor haar dienstverlening enkel variabele kosten per factuur in rekening. Door geen vaste kosten of inschrijfkosten te rekenen blijft onze dienstverlening laagdrempelig.

Benieuwd naar de dienstverlening factoring?

Je kan op elk moment besluiten om je factuur door FreelanceFactoring te laten voorfinancieren. Op basis van o.a. de betaaltermijn die je afspreekt met je opdrachtgever bepalen wij de kosten van onze dienstverlening. Om te weten wat het in jouw geval zou kosten, kan je via onze website geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of bellen naar 010-2262185.

In het geval dat je een factuur wilt laten voorfinancieren kan je gebruik blijven maken van je eigen factuur lay-out. Het enige dat je moet doen is een kopie van de factuur naar FreelanceFactoring sturen.

Meer weten?

Ga naar www.freelancefactoring.com of bel direct naar 010-2262185 en een van onze collega’s helpt je graag verder.