Als freelancer in de zorg heb je de keus gemaakt om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan met alle bijkomende voor- en nadelen. De administratieve rompslomp, die hoort bij het ondernemerschap kost veel tijd en energie. Tijd en energie die je beter kan steken in het uitvoeren van opdrachten of juist als tijd voor ontspanning.

FreelanceFactoring is specialist op het gebied van factoring voor zzp’ers en freelancers. Dit betekent dat wij de betaaltermijn overnemen die jij met opdrachtgevers hebt afgesproken. Wij betalen aan jou het factuurbedrag direct uit en wachten vervolgens op de betaling van je opdrachtgever. Hierdoor kan jij je bezig houden met zaken waar je goed in bent.

Lees hier meer over voorfinanciering.

De voordelen

  • Je facturen binnen 3 werkdagen betaald
  • Geen debiteurenbeheer
  • Optimale flexibiliteit, geen langlopende contracten
  • Enkel variabele kosten, vanaf 3% per factuur

Hoe werkt het?

Stuur een kopie van de factuur naar FreelanceFactoring.com. Wij betalen binnen 3 werkdagen het bedrag uit waar je recht op hebt en wachten vervolgens op de afgesproken betalingstermijn. Jouw opdrachtgever maakt uiteindelijk het factuurbedrag over naar FreelanceFactoring.

Meer weten of direct een offerte?

Inmiddels helpen wij elke maand honderden zzp’ers aan snelle liquiditeit. Ben je geïnteresseerd in snelle uitbetaling van je facturen? Kijk dan op www.freelancefactoring.com of bel naar 010-2262185. Hier kan je direct een offerte opvragen, wij reageren zo snel mogelijk met een kostenindicatie.