Als ondernemer heb je al te maken met genoeg zaken die je moet regelen. Het debiteurenbeheer is één van die zaken die je liever kwijt bent, dan rijk. FreelanceFactoring neemt het debiteurenbeheer uit handen en betaalt facturen altijd binnen 24 uur uit. Wij wachten op de afgesproken betaaltermijn en sturen waar nodig een betaalherinnering. Natuurlijk houden wij hierbij altijd de klantrelatie in het oog. Wij overleggen altijd eerst voordat we contact opnemen met opdrachtgevers.

Het debiteurenbeheer gaat van start zodra de opdrachtgever de betalingstermijn overschrijdt. Het versturen van herinneringen, aanmaningen, in gebreke stellingen en het opnemen van telefonisch contact zijn allemaal elementen hiervan. Als ondernemer ben je er zelf verantwoordelijk voor dat je de administratie goed op orde hebt. Ook voor het debiteurenbeheer is een ordelijke administratie van belang. Je kan je voorstellen dat het daadkrachtiger toont om één dag nadat de factuur over tijd is geraakt een herinnering te versturen dan dit na twee weken te doen.

Daarnaast wordt de administratie door vele ondernemers als een vervelend klusje ervaren. Het blijkt geen favoriet onderdeel te zijn, maar helaas behoort het wel tot het zelfstandig ondernemerschap. FreelanceFactoring betaald je facturen direct uit en neemt daarnaast je debiteurenbeheer over. Je hebt geen omkijken meer naar facturen en je kan je focussen op de leukere kanten van het ondernemen, zoals het binnenhalen van opdrachten. Daarnaast behoudt je een commerciële relatie met je klant en dit word door velen van onze klanten als zeer prettig ervaren.

Ondernemers die zich willen focussen op ondernemen en niet op randzaken helft FreelanceFactoring. Wij het debiteurenbeheer en jij het gemak van direct beschikken over liquide middelen.