Het nieuwe jaar staat voor de deur. We gaan richting 2017 en bij een nieuw jaar horen goede voornemens. De persoonlijke voornemens kennen we allemaal, maar ook op zakelijk gebied kan je goede voornemens opstellen. Sterker nog, we raden het je aan om goede voornemens te hebben!

Waarom?

Omdat goede voornemens, in zekere zin, gelijk staan aan het stellen van doelen. Doelen zijn belangrijk, omdat je hierdoor weet waar je naartoe werkt. Het stellen van doelen houd je scherp en kan motivatie bieden.

Goede doelen stellen

Als je voor jezelf een doelstelling maakt, deel deze dan op in kleinere stukjes. Bijvoorbeeld het doel voor 2017 is om 50 nieuwe klanten binnen te halen. Het idee dat je 50 nieuwe klanten moet binnenhalen is misschien wat beangstigend, maar 4 klanten per maand is veel beter te behappen. Daarnaast is het ook nog eens leuker, want iedere maand dat je een doel behaald motiveert.

Hoofddoel en subdoelen

Daarnaast kan je naast je hoofddoel ook subdoelen stellen. Bijvoorbeeld, het hoofddoel is om 50 nieuwe klanten binnen te halen. Dit is een maandelijkse doelstelling van 4 klanten. Als subdoel kan je dan bijvoorbeeld stellen om meer tijd te besteden aan acquisitie of aan de slag gaan met financiering. Deze subdoelen dragen bij aan het behalen van je hoofddoel.

Financiering

Als één van jouw goede voornemens is om in 2017 aan de slag te gaan met financiering, dan kan FreelanceFactoring een oplossing bieden. FreelanceFactoring biedt factoring aan voor zzp’ers en mkb’ers in het kleinere segment. Dankzij factoring hoef je niet meer te wachten op de betalingstermijnen van je debiteuren en heb jij direct beschikking over je geld.

Wil je meer informatie ontvangen over de dienstverlening van FreelanceFactoring? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte op.

Contact Offerte aanvragen

Wij, van FreelanceFactoring, hopen dat je fijne kerstdagen hebt gehad en wensen je een goed nieuw jaar toe!