Als zzp’er is het wel eens handig om snel je factuur betaald te krijgen. De redenen hiervoor zijn verschillend maar meestal ligt de oorzaak bij opdrachtgevers met lange betaaltermijnen. FreelanceFactoring biedt zzp’ers de mogelijkheid om facturen te laten voorfinancieren. Hierdoor ben je niet langer afhankelijk van de betaaltermijnen van  opdrachtgevers en krijg je direct betaald. Je kunt zelf kiezen welke facturen je laat voorfinancieren en welke niet. Hierdoor is onze dienstverlening ook goed eenmalig te gebruiken. Doordat wij geen vaste kosten rekenen maar alleen variabele kosten per factuur blijft de dienstverlening zo flexibel mogelijk.

FreelanceFactoring

Wij zijn een Rotterdamse onderneming en geven antwoord op een veelgestelde vraag van zzp’ers ”kan ik niet eerder betaald krijgen?”. Door factoring beschikbaar te maken voor de zzp’er is het mogelijk om facturen binnen 24 uur betaald te krijgen. Hierdoor hoef je niet te wachten op de betaaltermijn die je klanten hanteren. Deze betaaltermijnen kunnen namelijk oplopen tot wel zestig dagen. In deze periode moet je alle kosten uit eigen zak voorfinancieren. Als je hier geen buffer voor hebt opgebouwd, dan dien je op zoek te gaan naar een financieringsmogelijkheid.

Een lening bij de bank is de meest klassieke vorm van financiering, maar ook een lastige vorm om af te sluiten. Voor een zzp’er is het afsluiten van een lening vaak niet haalbaar door de strenge vereisten die gesteld worden. Hierdoor ben je, als zzp’er, genoodzaakt om op zoek te gaan naar alternatieve financieringsvormen.

Factoring

Factoring is een alternatieve financieringsvorm. Door het voorfinancieren van facturen heb je eerder beschikking over liquide middelen, welke je kan gebruiken om inkoopfacturen te betalen, door te groeien of andere investeringen te maken. Het voordeel van deze alternatieve financieringsvorm is dat je geen schuld aangaat door gebruik te maken van factoring. Het is immers je eigen geld wat je ontvangt, enkel wat eerder dan verwacht.

Benieuwd of wij jou van dienst kunnen zijn met factoring? Neem gerust contact met ons op!

Contact Offerte aanvragen