Als ondernemer ben je constant opzoek naar nieuwe en uitdagende opdrachten. Een zoektocht welke voor velen ondernemers een proces van vallen en opstaan is. Het kan wel eens gebeuren dat je een periode zonder opdracht komt te zitten. Vervelend, want je gaat in dat geval interen op reserves. Zodra je een nieuwe opdracht hebt gevonden komt de factuurstroom weer op gang na een opdrachtloze periode. Dat is goed nieuws, alleen lange betalingstermijnen kunnen hier weleens roet in het eten gooien. Het kan voorkomen dat je nog 45, 60 soms langer op je geld moet wachten en als de bodem van de reserves dan toch echt in zicht komt kan factoring een oplossing bieden!

Door gebruik te maken van factoring wordt je factuur binnen 24 uur – 1 werkdag uitbetaald. Je hebt hierdoor direct beschikking over je liquide middelen, zonder hier een schuld voor aan te gaan. Dat geeft je ademruimte en de rust die nodig is om goed je opdrachten te vervullen.

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button.

Contact Offerte aanvragen