De maand mei is aangebroken. De maand waarin de meeste mensen het vakantiegeld ontvangen. Maar vakantiegeld voor ZZP’ers is niet vanzelfsprekend. Je bent er als ondernemer zelf verantwoordelijk voor om een spaarcentje voor de vakantie te reserveren.

Als ZZP’er vakantiegeld?

Het kan voorkomen dat je onverwacht minder opdrachten binnen hebt gehaald en dat een extraatje voor de vakantie er even niet in heeft gezeten. Of misschien is het jaar wel erg snel gegaan en ben je iets te druk geweest voor de boekhouding. De financiën zijn hierdoor niet helemaal op orde en in mei kom je erachter dat het boeken van een vakantie eigenlijk niet zo goed uitkomt.

Wat je situatie ook is, hoe fijn is het om die vakantie toch te kunnen boeken? Genieten in de Spaanse zon of liever een sportievere vakantie? Wij bieden je een oplossing, waardoor jij niet hoeft te wachten met het boeken van je welverdiende vakantie.

FreelanceFactoring

FreelanceFactoring betaald jouw facturen direct uit. Hierdoor hoef je niet te wachten op de betalingstermijnen die je debiteuren hanteren, want wachten is toch niet meer van deze tijd? Waarom 45 dagen wachten op de betaling van je factuur en hiermee dus ook 45 dagen moeten wachten op het kunnen boeken van je vakantie? FreelanceFactoring zorgt ervoor dat jij niet hoeft te wachten en je vakantie direct kan boeken!

Naast de directe uitbetaling van je facturen helpt FreelanceFactoring je ook met het debiteurenbeheer. Je kan dus echt zorgeloos op vakantie, want om je factuur en de administratieve nasleep hoef jij je niet druk te maken. Om de reis nog zorgelozer te maken verzekerd FreelanceFactoring je facturen ook nog tegen het risico op faillissement.

Oftewel, waar wacht je nog op? Gooi je facturen spreekwoordelijk de deur uit, boek je reis en geniet van een zorgeloze vakantie!

Contact Offerte aanvragen