Op gang na een opdrachtloze periode

29 november 2012

Als ondernemer bent u constant opzoek naar nieuwe en uitdagende opdrachten. Een zoektocht welke voor velen ondernemers een proces van vallen en opstaan is. Het kan wel eens gebeuren dat u een periode zonder opdracht komt te zitten. Vervelend, want u gaat in dat geval interen op reserves. Zodra u een nieuwe opdracht heeft gevonden komt de factuurstroom weer op gang na een opdrachtloze periode. Dat is goed nieuws, alleen lange betalingstermijnen kunnen hier weleens roet in het eten gooien. Het kan voorkomen dat u nog 45, 60 soms langer op uw geld moet wachten en als de bodem van de reserves dan toch echt in zicht komt kan factoring een oplossing bieden!

Door gebruik te maken van factoring wordt uw factuur binnen 3 dagen werkdagen uitbetaald. U heeft hierdoor direct beschikking over uw liquide middelen, zonder hier een schuld voor aan te gaan. Dat geeft u ademruimte en de rust die nodig is om goed uw opdrachten te vervullen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button.

Contact Offerte aanvragen