Klanten waarderen FreelanceFactoring

★★★★★
★★★★★
8.9/10 uit 52 reviews

Bring a Friend van FreelanceFactoring

Leuk dat je via een kennis bij ons terecht bent gekomen

Welkom bij FreelanceFactoring. Op deze pagina leggen we aan je uit hoe onze dienstverlening werkt. Wil je direct een vrijblijvende offerte Bring a Friend opvragen? Scroll dan naar beneden!

Als je je aanmeldt voor factoring ontvang je de inloggegevens van jouw eigen factoringportal. In deze omgeving upload je gemakkelijk en snel je factuur. Vervolgens regelen wij de rest! Jij hebt daarna binnen 24 uur het geld op je rekening staan. Je kunt gewoon jouw eigen factuur lay-out blijven gebruiken. Het enige wat je moet aanpassen is het rekeningnummer, zodat jouw opdrachtgever het factuurbedrag uiteindelijk naar ons overmaakt.

Wat kost factoring en hoe worden de kosten berekend?

De kosten van factoring worden berekend als een percentage van het factuurbedrag. Dit wordt ook wel de factorfee genoemd. De factorfee wordt beïnvloed aan de hand van verschillende factoren. Voor onze dienstverlening rekenen wij een tarief tussen de 2% en 4% (exclusief BTW) van het factuurbedrag.

Deze kosten worden berekend aan de hand van drie factoren. Namelijk de hoogte van jouw omzet, de kredietwaardigheid van jouw opdrachtgever en de betalingstermijn. Bekijk onze kosten pagina voor een uitgebreide uitleg over de kosten.

 

Costs

Voorfinanciering van FreelanceFactoring

Wat zijn de voordelen?

1
Directe uitbetaling! Binnen 24 uur het geld op je rekening
2
Geen debiteurenbeheer! Je hoeft niet langer zelf de factuur te versturen en na te bellen
3
Inclusief kredietverzekering! Al gaat je opdrachtgever failliet je ontvangt altijd je geld
Bring A Friend Julian & Myrte

Binnen 24 uur het geld op je rekening

Operationeel manager Louise

Louise Rook

Operationeel manager

Factuur. Klik. Geregeld.

Schrijf je hier in

Al mogelijk vanaf één factuur