Over ons

“FreelanceFactoring is specialist binnen de factoring voor zzp’ers, freelancers en mkb’ers. Wij keren direct het bedrag uit waar je recht op hebt.”

In 2012 is FreelanceFactoring opgericht in de Nederlandse havenstad Rotterdam. Wij geven een antwoord op de veelgehoorde vraag van zzp’ers en mkb’ers ”kan ik niet sneller betaald krijgen?”. FreelanceFactoring is opgericht door ondernemers voor ondernemers. Hierdoor begrijpen wij waar jij als ondernemer naar op zoek bent.

Onze visie is om met iedere klant mee te denken. Iedere klant is uniek en daarom bieden wij maatwerk aan binnen factoring. Wij vinden het belangrijk dat iedere ondernemer zelf aan het roer blijft staan. Met deze reden is onze dienstverlening flexibel ingesteld. Jij bepaalt zelf welke facturen door ons worden voorgefinancierd en onze contracten zijn direct opzegbaar. Hierdoor maken wij het mogelijk factoring éénmalig uit te proberen.

Probeer ons uit met één factuur

Dagelijks werken wij hard om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doen wij met een ambitieus team. Wij hanteren korte lijnen, waarbij onze klanten altijd één accountmanager hebben. Onze klanten beschrijven het contact met ons bedrijf als ”persoonlijk” en beoordelen ons met een 9. Hier zijn wij trots op!

Wij bieden onze klanten een transparante samenwerking. Deze transparante samenwerking kunnen wij waarborgen door 24/7 inzicht te geven in de ingediende facturen binnen een online factoringportal. Hierdoor ben je als klant van FreelanceFactoring ten allen tijden op de hoogte van de statussen van je facturen. De factoringportal is daarnaast een handige tool om je facturen in te dienen.

Ben je benieuwd of factoring een oplossing voor jou kan bieden? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!