7×24.nl

Factoring is een dienstverlening waarbij je facturen binnen 24 uur worden uitbetaald, ongeacht de betalingstermijn die jij met de opdrachtgever hebt afgesproken. FreelanceFactoring biedt factoring aan vanaf 2% per factuur.

Als officieel partner van 7×24.nl en als factoringspecialist voor freelancers kennen wij deze ondernemers door en door. Doordat wij weten waar deze freelancers naar op zoek zijn kunnen wij ervoor zorgen dat onze klanten zorgeloos ondernemen. Dit doen wij door het debiteurenbeheer over te nemen en het faillissementsrisico te verzekeren.

Offerte

Hoe werkt het?

Het begint met de aanvraag van een offerte. Hierna wordt er telefonisch contact met je opgenomen. Tijdens dit gesprek geef je aan wat je precies doet en waar je naar op zoek bent. Een collega van ons salesteam stelt hierna een offerte op maat op. Ben je akkoord met deze offerte? Dan doorloop je via jouw persoonlijke factoringportal een aantal stappen om klant bij ons te worden. Hierbij zijn enkele documenten benodigd en onderteken je als laatste stap het contract.

Nadat je het contract ondertekent hebt ben je klant bij FreelanceFactoring. Via jouw persoonlijke factoringportal dien je gemakkelijk je eerste factuur in. De eerste factuur controleren wij. Dit doen wij door contact op te nemen met de financiële administratie van jouw klant. Hierna wordt jouw factuur uitbetaald!

Inforgraphic hoe word ik klant

7×24 Factoring vragen

Wil je meer weten of factoring? Of direct een offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord om je verder te helpen!

Contact