Debiteurenfinanciering is een ander woord voor factoring. Door gebruik te maken van factoring worden je debiteuren binnen 24 uur uitbetaald. Want niemand wacht graag op de uitbetaling van facturen. Een lange betalingstermijn kan namelijk voor een groot uitstaand debiteurensaldo zorgen. Voor een goede financiële gezondheid is het belangrijk om je debiteurensaldo onder controle te hebben. Debiteurenfinanciering bij FreelanceFactoring houdt jouw debiteurensaldo gezond.

Hoe werkt debiteurenfinanciering?

Het werkt simpel. Jij maakt je factuur op, zoals je gewend bent. Het enige wat je wijzigt is het rekeningnummer. De factuur kan je gemakkelijk uploaden in de portal van FreelanceFactoring, waarna wij de factuur direct uitbetalen. De administratieve handeling van de factuur nemen wij ook over, dus als jouw factuur te laat betaald wordt voeren wij je debiteurenbeheer.

Mocht je factuur uiteindelijk niet betaald worden, omdat je klant in financieel zwaar weer verkeerd en failliet gaat dan ben je hiervoor verzekerd bij FreelanceFactoring. Dit bied je zekerheid en tijd om je te focussen op het ondernemen zelf.

De voordelen van debiteuren financieren

  • Binnen 24 uur beschikking over je geld
  • Geen omkijken meer naar het debiteurenbeheer
  • Verzekerd tegen het faillissementsrisico
  •  Financier je onderneming zonder schuld aan te gaan. Het geld wat je ontvangt is immers je eigen verdiende geld. Je ontvangt het echter wat eerder dan gepland.

Kan ik gebruik maken van debiteurenfinanciering?

Als je ondernemer bent en je stuurt facturen uit op basis van afgeronde diensten of producten kan je in aanmerking komen om gebruik te maken van de dienst van FreelanceFactoring. Een belangrijke voorwaarde waar je aan moet voldoen is, de kredietwaardigheid van je opdrachtgever. De kredietwaardigheid van je opdrachtgever wordt gecontroleerd door middel van een kredietverzekeraar. Als wij een akkoord krijgen op de kredietwaardigheid is de kans groot dat wij je van dienst kunnen zijn.

Debiteurenfinanciering doe je bij FreelanceFactoring

Factoring debiteuren bij FreelanceFactoring betekent samenwerken met een partij waarbij jij als klant centraal staat. Klanten van FreelanceFactoring beoordelen ons dan ook met een 9 en hier zijn we enorm trots op. Wij hanteren korte lijnen met onze klanten. Zo hebben al onze klanten een eigen accountmanager, waardoor onze klanten met hun vragen altijd bij dezelfde persoon terecht kunnen. Op deze manier bouwen we aan een klantrelatie en hier hechten wij dan ook veel waarde aan.

Daarnaast werken wij op basis van flexibele contracten. Bij ons zit je dus nergens aan vast. FreelanceFactoring is opgezet door ondernemers voor ondernemers. Hierdoor snappen wij dat je als ondernemer niet vast wilt zitten. Wij maken factoring debiteuren dan ook op afroep beschikbaar. Het is zelfs mogelijk om eenmalig debiteurenfinanciering uit te proberen.