Voorfinanciering

Met behulp van factoring kan je verkoopfacturen laten voorfinancieren. Daardoor heb je direct na het versturen van de factuur beschikking over het geld waar je recht op hebt.

Betalingstermijn voorfinanciering

Het factorbedrijf zal vervolgens wachten op de betaaltermijn van de opdrachtgever en eventueel het verdere debiteurenbeheer voeren. Het laten voorfinancieren van facturen betekent ook dat je niet langer afhankelijk bent van de betaaltermijn van je opdrachtgever. Hierdoor wordt cashflow planning makkelijker. Zeker in het geval opdrachtgevers een lange betaaltermijn hanteren kan voorfinanciering een aantrekkelijke keus zijn.

Proces

Het proces is simpel. Upload je factuur met eigen factuur lay-out binnen je persoonlijke inlogomgeving van FreelanceFactoring. Je ontvangt direct je geld en FreelanceFactoring wacht op de afgesproken betalingstermijn.

Factoring

Klant worden

Klant worden bij FreelanceFactoring kan eenvoudig en snel. Om te bepalen of wij onze dienstverlening aan je kunnen aanbieden controleren wij je opdrachtgever op kredietwaardigheid. Van deze controle zal je opdrachtgever niets merken. Indien de kredietwaardigheid van je opdrachtgever voldoende is sturen wij je vervolgens direct een vrijblijvende offerte toe. Daarna kunnen wij bij akkoord je facturen direct voorfinancieren.