Wij maken factoring zzp mogelijk. Waar factoring van origine een dienstverlening is voor grote bedrijven maken wij factoring toegankelijk voor zzp’ers, freelancers en het klein mkb.

Factoring is een dienstverlening waarbij jouw facturen binnen 24 uur uitbetaald worden. Dit zorgt ervoor dat je direct beschikking hebt over liquide middelen. Dit kan je gebruiken om nieuwe investeringen te maken of om gewoonweg te leven.

Dagelijks hebben wij contact met zelfstandige ondernemers die te maken hebben met lange betalingstermijnen van hun opdrachtgevers. Het geld van deze ondernemers zit ”vast” in facturen, waardoor zij een cashflow probleem ervaren.

Een lening bij de bank is voor veel zzp’ers niet haalbaar, vanwege de vereisten die de bank stelt. Factoring, als alternatieve financieringsvorm, kan een oplossing bieden voor het ZZP.

Meer weten? Lees dan hier over ”wat is factoring?”

Voordelen van factoring voor ZZP’ers

  • Snel geregeld
  • Overname debiteurenbeheer
  • Overname faillissementsrisico
  • Flexibele dienstverlening

Voorwaarden

Wil je als zzp’er gebruik maken van factoring? Dan is het van belang dat je afgeronde diensten of producten factureert. Je facturen dienen namelijk goedgekeurd te zijn door de opdrachtgever. Daarnaast dient jouw onderneming een Nederlandse entiteit te hebben.

Werkwijze

Onze werkwijze in het kort. Upload je factuur in je persoonlijke inlogomgeving binnen onze factoringportal. De factuur wordt automatisch naar de opdrachtgever verstuurd en wij betalen de factuur binnen 24 uur uit. Wij wachten op onze beurt op de betalingstermijn van je opdrachtgever. Meer lezen over onze werkwijze?

Contact Offerte aanvragen