ZZP Factoring

Wij geloven dat geen enkele ondernemer graag wacht op de betaaltermijn van zijn of haar opdrachtgever. Daarom financieren wij facturen voor en betalen binnen 24 uur het factuurbedrag uit. Nieuwsgierig? Wij bieden factoring aan vanaf 2% per factuur.

Als officieel partner van Ik word ZZP’er en als factoringspecialist voor ZZP’ers en startende ondernemers weten wij waar ondernemers naar op zoek zijn. Wij zorgen er dan ook voor dat onze klanten zorgeloos ondernemen, zonder liquiditeitsproblemen en debiteurenbeheer. De administratieve afhandeling van de factuur nemen wij over en ook het faillissementsrisico verzekeren wij.

Offerte aanvragen

Hoe werkt het?

De werkwijze is simpel. Wij betalen jou de factuur, waarna je klant betaald aan ons, FreelanceFactoring. De factuur upload je, in eigen lay-out, in je persoonlijke factoringportal. De enige wijziging die je aanbrengt is het rekeningnummer. Wij betalen jouw factuur binnen 24 uur uit, ongeacht de betalingstermijn van je klant. De administratieve afhandeling van de factuur nemen wij over. Op het moment dat de betaling van je klant niet binnen de betalingstermijn binnenkomt voeren wij het debiteurenbeheer uit. Dit scheelt je een hoop tijd en kan je ook een hoop stress besparen.

Het enige wat jij hoeft te doen is een offerte aan te vragen en documenten in te dienen. Denk hierbij aan een kopie van je bankpas en Id. Als je akkoord gaat met onze voorwaarde, teken je de overeenkomst. Hierna wordt de factuur gecontroleerd en aan je uitbetaald!

 

Inforgraphic hoe word ik klant

 

ZZP Factoring vragen

Wij kunnen met enkele gegevens bekijken of wij je verder van dienst kunnen zijn. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag terugkoppeling te geven. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor al je factoringvragen. Onze accountmanagers staan je te woord om de beste factoring oplossing te vinden voor jouw onderneming.

Contact