Factoring werkwijze

Freelancefactoring.com is gespecialiseerd in factoring voor zzp’ers en het klein MKB. Dit betekent dat wij de gehanteerde betalingstermijnen van je opdrachtgever overnemen en deze facturen direct uitbetalen.

Factoring

Factoring geeft direct beschikking over geld waar jij hard voor gewerkt hebt. Hierdoor hoeven de afgesproken betalingstermijnen van opdrachtgevers niet meer afgewacht te worden. Deze onafhankelijkheid geeft vrijheid en ruimte om te ondernemen. Wij bieden daarnaast meer voordelen. Het debiteurenbeheer van alle ingediende facturen wordt overgenomen en deze facturen zijn verzekerd tegen het faillissementsrisico van je debiteuren. Daarnaast bieden wij een flexibele dienstverlening aan. Hierbij bepaal jij zelf welke facturen wij bevoorschotten en is het zelfs mogelijk eenmalig gebruik te maken van onze dienstverlening.

Proces

Dien je factuur, in eigen lay-out, binnen je persoonlijke pagina op onze factoringportal in. Het uploaden van je factuur is simpel. Binnen 4 stappen kan jij je factuur in PDF indienen. Jij krijgt direct uitbetaald en wij wachten op de afgesproken betaaltermijn. Mocht de betaaltermijn overschreden worden, dan voeren wij het debiteurenbeheer uit. Hierbij staan professionaliteit en klantvriendelijkheid op de voorgrond. Mochten er zaken zijn die afwijken van het standaard debiteurenbeheer wordt er ten allen tijden met jou als klant overlegd.

factoring

 

Naast het debiteurenbeheer nemen wij ook het faillissementsrisico op de ingestuurde facturen over. Dit betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de financiële situatie van je klant, want mocht je klant failliet gaan dan ben jij hiervoor verzekerd!

Klant worden

Klant worden gaat eenvoudig en snel. Lees hier hoe je factoring klant wordt.