Freelancefactoring is genomineerd voor de Rotterdamse Ondernemersprijs. Afgelopen maandag werd op het gemeentehuis van Rotterdam bekend gemaakt dat wij bij de laatste 3 bedrijven zitten. Natuurlijk zijn wij daarop super trots! Eind november zal de winnaar bekend gemaakt worden. Wij gaan voor de overwinning!

De prijs

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan gedreven ondernemers die met hun bedrijf verschillende aspecten van goed ondernemen laten zien. Uiteindelijk bepaalt een jury en het publiek (door middel van stemmen) wie de winnaar wordt. De jury beoordeelt de deelnemende bedrijven inhoudelijk aan de hand van interviews, cijfers en overige informatie. Het publiek kan middels een korte motivatie aangeven welk bedrijf hun voorkeur heeft.

Team

Wij zijn als team erg trots op deze nominatie, het voelt al als een kleine overwinning. Maar nu gaan we als Rotterdamse onderneming ook voor de hoofdprijs! Sinds de start van Freelancefactoring in 2012 hebben we keihard gewerkt aan het optimaliseren van onze dienstverlening. Deze nominatie is dan ook het resultaat van de gedrevenheid en het enthousiasme van het hele team. Als fintech start-up hebben wij een flinke groei meegemaakt. Ondanks dat we nog lang niet klaar zijn, geeft deze nominatie ons veel vertrouwen over de ingeslagen weg.

Wil je meer informatie over deze nominatie of over onze dienstverlening? Bel ons op 010-2262185 of neem contact op via info@freelancefactoring.com

Contact