FreelanceFactoring heeft het keurmerk ‘Erkend MKB Financier’ ontvangen van de Stichting MKB Financiering. Een keurmerk waarmee FreelanceFactoring aantoont een professionele organisatie te zijn. Met kwaliteit en een transparante werkwijze.

Wat houdt het keurmerk ‘Erkend MKB Financier’ in?

De financieringsmarkt groeit. Hiermee vergroot het aanbod van financieringsvormen. Ondernemers die op zoek gaan naar een financiering hebben een ruime keuze. Hierdoor is het niet altijd even makkelijk om de kwaliteit van een financier te beoordelen. Het keurmerk ‘Erkend MKB Financier’ helpt hierbij.Erkend MKB financier

Door een audit, uitgevoerd door een onafhankelijk adviseur, beoordeeld Stichting MKB Nederland of de financier aan de checklist voldoet om het keurmerk te dragen. De checklist bestaat uit o.a. de volgende punten:

  • Deskundigheid en professionaliteit
  • Betrouwbaarheid en begrijpelijkheid van de werkwijze
  • Duidelijkheid van de communicatie
  • Transparantie binnen de tarieven
  • Financiële stabiliteit
  • Klachtenprocedure

FreelanceFactoring voldoet aan alle punten en mag met trots het keurmerk ‘Erkend MKB Financier’ dragen. Ook in de toekomst blijft Stichting MKB Nederland erop toezien dat de punten nageleefd worden.

Waarom een keurmerk?

Het keurmerk ”Erkend MKB Financier” is enerzijds opgezet om de kwaliteit van financiers gemakkelijker te kunnen beoordelen. Anderzijds is het keurmerk een stap om de sector verder te professionaliseren en hierbij een eerlijk speelveld te creëren.

Kwaliteit waarborgen

Om het vertrouwen van ondernemers in financiers te vergroten heeft Stichting MKB Nederland een onafhankelijk klachtenloket opgezet, KiFid. Bij KiFid kunnen ondernemers terecht die een klacht hebben over financiers die het keurmerk dragen.

FreelanceFactoring

FreelanceFactoring is een financier gespecialiseerd in factoring. Factoring is een dienstverlening waarbij facturen van ondernemers binnen 24 uur uitbetaald worden. Naast een directe betaling van facturen verzekerd FreelanceFactoring het faillissementsrisico en wordt het debiteurenbeheer overgenomen.

Heb je vragen over de werkwijze van FreelanceFactoring of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op via de onderstaande buttons.

Neem contact op Vraag een vrijblijvende offerte aan