ICT factoring

Wij, FreelanceFactoring, geloven dat geen enkele ondernemer in de ICT graag wacht op de betaaltermijn van zijn of haar opdrachtgever. Daarom financieren wij facturen voor en betalen binnen 3 werkdagen het factuurbedrag uit. Op deze manier beschikt de ondernemer altijd direct over zijn of haar geld en zijn er geen zorgen over het betaaltermijn of debiteurenbeheer.

Factoring, het voorfinancieren van facturen, is al jaren volkomen normaal bij grote organisaties. Terwijl juist kleinere ondernemers baat hebben bij deze vorm van financiering. Daarom richt FreelanceFactoring zich specifiek op ondernemers in de ICT sector met een financieringsbehoefte tot 150.000 euro per maand.

Bijzonder is de flexibiliteit waarmee wij onze klanten bedienen. Geen vaste contracten en u bepaalt zelf welke facturen u wilt voorfinancieren. De investering van onze diensten bedraagt gemiddeld tussen de 3% en 5% van het factuurbedrag.

Heeft uw onderneming te maken met de volgende zaken?:

  • Behoefte aan werkkapitaal
  • Het niet kunnen benutten van groei kansen
  • Grote afnemers die lange betalingstermijnen hanteren
  • Recent opgericht en daarom niet welkom bij traditionele financiers
Neem dan contact met ons op

img-procesKlant worden

Klant worden bij FreelanceFactoring.com gaat eenvoudig en snel. Om te bepalen of wij uw facturen kunnen voorfinancieren controleren wij uw opdrachtgever op kredietwaardigheid. Van deze controle zal uw opdrachtgever niks merken. Indien uw opdrachtgever voldoende kredietwaardig is sturen wij direct een vrijblijvende offerte. Bij akkoord kunnen we direct starten met het voorfinancieren van uw facturen.