Recruitment Factoring

Financier je loonkosten met behulp van Recruitment Factoring. Wij overbruggen het gat tussen het moment dat werknemers betaald moeten worden en opdrachtgevers verkoopfacturen betalen.

Waarom kies je voor Recruitment factoring?

Wij begrijpen dat het voor bedrijven, actief in de personeelsbemiddeling, een uitdaging kan zijn om over voldoende werkkapitaal te beschikken om werknemers op tijd uit te betalen. Zeker wanneer opdrachtgevers een betaaltermijn van 30 dagen of langer hanteren moeten lonen met eigen middelen worden voorgefinancierd.

Met behulp van Recruitment Factoring ontvang je direct na het versturen van de factuur een voorschot. De hoogte van het voorschot wordt in overleg bepaald en bedraagt maximaal 95% van de verkoopfactuur. Je kiest zelf of je enkel de kosten laat voorfinancieren of dat ook je marge naar voren wordt gehaald.

Onze dienstverlening is geheel flexibel. Dit betekent dat je zelf kiest welke facturen je laat bevoorschotten. In de praktijk betekent dit dat je enkel gebruik maakt van Recruitment Factoring op het moment dat je een (tijdelijke) werkkapitaal krapte hebt.

Naast dat wij facturen bevoorschotten nemen wij in overleg ook het debiteurenbeheer over. Dit betekent dat jij je niet langer bezig hoeft te houden met facturen die te laat betaald worden.

Werkwijze

Facturen die je wilt laten bevoorschotten stuur je in kopie naar Freelance Factoring. Wij betalen direct het afgesproken bedrag uit en wachten op de betaaltermijn van de opdrachtgever. Waar nodig voeren wij in overleg het debiteurenbeheer.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan