Vandaag is Myrte aan het woord! Myrte vertelt hoe werken bij FreelanceFactoring is. Wil jij ook werken bij FreelanceFactoring?

Wat is je favoriete gespreksonderwerp met collega’s tijdens de pauze?

Tijdens de pauze gaan onze gesprekken altijd van hot naar her. We bespreken het liefst het weekend, vakantieplannen of wat collega’s bezighoudt in hun vrije tijd. Daarnaast zijn veel collega’s dol op horecagelegenheden ontdekken in Rotterdam en omstreken. De hotspots worden met elkaar gedeeld en stuk voor stuk uitgeprobeerd. Onze guilty pleasure is denk ik toch echt reality tv. Daar raken we niet over uitgepraat!

Wat is het meest waardevolle wat je hier hebt geleerd?

Alles en iedereen is uniek. We hebben een gevarieerd klantenbestand. Onze klanten doen allemaal wat anders, dus is er niet een knippen en plakken handleiding. Ik vind het leuk en waardevol om elke situatie opnieuw te bekijken in plaats van lopende band werk. Daarnaast vind ik het belangrijk dat wij als organisatie de tijd kunnen nemen om al onze klanten persoonlijk te benaderen. Ik houd me bezig met de processen efficiënt inrichten zodat daar ook daadwerkelijk tijd voor is.

Ondanks dat we werken in de financiële sector hebben we heel menselijk werk. Onze klanten delen veel met ons. Waar de klant financiering voor nodig hebben is wat ons onder andere motiveert om de betalingen zo snel mogelijk op de betaalrekening te krijgen. Je doet het echt ergens voor.

Ik ga blij naar huis als…

Ik ga blij naar huis als ik mijn to do’s heb kunnen afstrepen, leuke nieuwe ideeën heb bedacht voor de toekomst en toch de tijd heb gehad om te lachen met collega’s. Op ons kantoor hangt een informele sfeer. We werken hard, maar lachen even hard. Bij iedereen staat de deur altijd open. Dit doorbreekt een nare bedrijfscultuur en hierdoor kunnen wij snel schakelen waar nodig.

Hoe merk je dat Freelancefactoring betrokken is bij jou?

Er wordt goed voor je gezorgd als je hier werkt. Alle afdelingen en collega’s zijn gelijk. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden hier goed geregeld. Zo kunnen we ons jaarlijkse budget inzetten voor eigen ontwikkeling, hebben we een bonusregeling en een goed pensioen.

We doen alles als een team ongeacht dat iedereen zijn eigen specialiteit heeft. Samen lunchen maakt dat je dus ook naast werk veel van elkaar meekrijgt en weet. Zo blijft iedereen erg betrokken en word je gezien.

Wat maakt je trots op je werk?

Wat mij trots maakt op werk is dat we een innovatief bedrijf zijn. Tegenwoordig hebben we een IT-team op kantoor, waar ik onderdeel vanuit maak. Samen met mijn collega’s werken we dagelijks hard om alle processen beter te laten verlopen, wat gelijk zijn vruchten afwerpt. Er staan nog mooie plannen op de agenda voor dit jaar. Ik ben benieuwd wat dit allemaal gaat opleveren. We werken echt naar doelen toe.

Wat is het meest bijzondere moment dat je bij het werken bij FreelanceFactoring hebt meegemaakt?

Het meest bijzondere moment dat ik heb meegemaakt in de tijd dat ik bij FreelanceFactoring werk zijn de leuke teamuitjes. Tijdens de uitjes wordt er altijd enorm uitgepakt.

Afgelopen december zijn we met zijn alle uiteten geweest bij Michelin sterrenrestaurant FG Foodlabs. Het gehele restaurant was voor ons, dit gaf echt een toffe sfeer. Hier genoten we van een heerlijk diner om vervolgens te jeu de boules bij Mooie Boules. Daar kwam onze fanatieke kant goed van pas. Vervolgens werd de karaoke kamer al snel overgenomen door team FF om vervolgens tot in de late uurtjes te dansen in de stad. De bedrijfsuitjes brengen ons altijd dichter bij elkaar en hier hebben we altijd enorm veel na plezier van.

Tot slot?

Werken bij FreelanceFactoring is een goede stap geweest in mijn carrière. Hier krijg ik de mogelijkheid om door te groeien en mijzelf verder te ontwikkelen. Ik denk dat we al erg veel vooruitgangen hebben geboekt de afgelopen jaren, maar we zijn elke dag bezig om de processen nog beter te laten verlopen, zodat klanten nog beter beholpen kunnen worden. We proberen klanten echt de service bieden die zij verdienen.

Lees ook de het verhaal van Rami!