Klanten waarderen FreelanceFactoring
★★★★★
★★★★★
4.7/5 uit 69 reviews

De branches waarin wij actief zijn

Factoring voor elke ondernemer

Factoring biedt de oplossing voor cashflow problemen, voor iedere ondernemer. We hebben ons voorgenomen ondernemers te helpen hun focus te kunnen houden op datgene wat zij zo leuk vinden: ondernemen! We ontzorgen ondernemers uit verschillende sectoren. Om je een beeld te geven van hoe breed onze financiële dienstverlening is geven we hier enkele voorbeelden van ondernemers die wij kunnen helpen met factoring.

Wil je meer weten over wat onze dienstverlening inhoudt?

We leggen factoring graag uit!
Hoe werkt factoring?

Factoring voor ZZP'ers in de zorg

Jij zorgt voor hen, wij zorgen voor jou

Als ZZP’er in de zorg maak je soms lange dagen waarbij je constant voor anderen aan het zorgen bent. Laat ons dan de zorgen over een eventueel debiteurenbeheer en de afhandeling van de betaling van jouw facturen uit handen nemen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over betalingstermijnen en wordt netjhes binnen 24 uur betaald. Zodat jij weer verder kunt met ondernemen!

Zo werkt factoring voor ZZP’ers in de zorg
Factoring kosten - factoring kosten voor zzp'ers en freelancers uitgelegd

Recruitment factoring

Financier je loonkosten met factoring

Factoring helpt je het gat tussen het moment dat werknemers betaald moeten worden en opdrachtgevers verkoopfacturen betalen overbruggen. Als opdrachtgevers de volledige betalingstermijn benutten kan het voor jou als ondernemer lastig worden in deze periode liquide te blijven. Gelukkig zijn er oplossingen. Factoring bijvoorbeeld!

Ben je benieuwd hoe recruitment factoring werkt?

Zo werkt factoring voor ZZP’ers in de zorg
debiteurenbeheer - twee medewerkers Freelance Factoring op een bank

Factoring voor ondernemers in de bouw

Samen bouwen wij aan jouw toekomst!

Ondernemers in de bouw zijn dat niet gaan doen omdat ze graag hun tijd besteden aan het debiteurenbeheer en administratie die komt kijken bij de afhandeling van hun facturen. Herken jij jezelf hierin? Lees dan via onderstaande knop meer over factoring voor ondernemers in de bouw.

Factoring voor ZZP’ers in de bouw

 

Factoring is het factoringbedrijf voor ZZP'ers werkzaam in de bouw