Voorfinanciering biedt ondernemers een alternatieve vorm van financiering. Ben jij op zoek naar een andere vorm van financiering in plaats van een banklening? Dan biedt voorfinanciering een oplossing.

Door gebruik te maken van voorfinanciering worden jouw facturen direct uitbetaald, zonder dat je hoeft te wachten op de afgesproken betalingstermijn. De partij die de factuur voor jou financiert wacht hierna op de betalingstermijn. Hierdoor verbeter je direct je cashflow en laat je jouw onderneming doorgroeien.

Wat zijn de voordelen van voorfinanciering?

Het grote voordeel van voorfinanciering is natuurlijk de directe betaling van je factuur. Je krijgt namelijk eerder toegang tot geld wat anders vast zit in de betalingstermijn van je factuur. Daarnaast zijn er meer voordelen:

1: Financier je bedrijf zonder schuld aan te gaan

Doordat je jouw facturen eerder uitbetaald krijgt, financier je je bedrijf zonder hiervoor een schuld aan te gaan. Je ontvangt immers je eigen geld, alleen iets eerder dan verwacht.

2: Geen omkijken meer naar het debiteurenbeheer

Veel bedrijven die voorfinanciering bieden leveren als extra dienstverlening de overname van het debiteurenbeheer. Dit biedt jou als ondernemer de rust om je te focussen op hetgeen waar jij goed in bent en energie van krijgt.

3: Kredietverzekering

Facturen die je via voorfinanciering laat verlopen zijn automatisch verzekerd tegen het risico op faillissement. Dit biedt je zekerheid, waardoor jij zorgeloos kan ondernemen.

4: Flexibele dienstverlening

Voorfinanciering biedt een flexibele vorm van dienstverlening, waarbij jij zelf bepaalt welke facturen je wel en welke facturen je niet via factoring laat verlopen.

5: Groeimogelijkheden

Doordat je direct toegang krijgt tot liquiditeit heb je ook direct de mogelijkheid om nieuwe investeringen te maken en jouw bedrijf door te laten groeien.

Voorfinanciering door FreelanceFactoring

Bij FreelanceFactoring maak je gebruik van voorfinanciering op een flexibele manier. Jij bepaalt namelijk welke factuur of facturen je laat voorfinancieren. Hierdoor kan je factoring op afroep gebruiken. Door de directe liquiditeit die je door factoring verkrijgt houd jij jouw cashflow stabiel én ervaar je de tijd en ruimte om je te focussen op hetgeen waar het om draait; het ondernemen zelf.

Laat je facturen voorfinancieren